Usuwanie danych
Możesz w każdej chwili usunąć dane, które PLANY PROMO pobrało z Twoich połączonych kont (YouTube, Instagram, Facebook, TikTok), albo całe Konto.
Odłączenie konta platformy
- Zaloguj się w PLANY PROMO i otwórz Ustawienia → Połączone konta.
- Przy wybranym serwisie kliknij „Odłącz” – usuwamy token dostępu i przestajemy pobierać dane.
- Możesz też cofnąć dostęp po stronie serwisu: Google – myaccount.google.com/permissions; Facebook i Instagram – Ustawienia → Aplikacje i witryny → PLANY PROMO → Usuń; TikTok – Ustawienia i prywatność → Bezpieczeństwo → Zarządzaj uprawnieniami aplikacji.
Usunięcie danych i Konta
Napisz na kontakt@planypromo.pl z adresu e-mail Konta z prośbą o usunięcie danych z połączonych kont albo całego Konta. Usuniemy je w ciągu 30 dni i potwierdzimy to e-mailem. Zachowamy jedynie dane, które musimy przechowywać na podstawie przepisów (np. dokumenty księgowe).
Obowiązuje od 26.10.2026
